STREAMING RADIO

Vrei sa ai un post de radio online? Nimic mai simplu.

Oferim consultanta si posibilitate de streaming audio cu upload de pana la 10G B/s.

DEMO

SHOUTcast este o Tehnologie Streaming Media, solutie care permite difuzarea programelor audio pe internet, la fel ca si transmisiunile de televiziune si radio traditionale. Ascultatorii pot regla streaming-ul prin orice media player. Tehnologia care sta la baza Shoutcast pentru radiodifuziune este MPEG Layer 3 (de asemenea, cunoscut sub numele de MP3), care poate fi folosit pentru streaming audio in mod eficient intr-o situatie Live.

Acesta poate fi de asemenea folosit pentru a furniza streaming audio la cerere pentru emisiuni arhivate si este compatibil cu noua tehnologie aacPlus. Recomandam Tehnologia Shoutcast Streaming, deoarece este compatibila cu toate media playerele disponibile astazi.

Windows Media Services 9 Series Live Internet Broadcasting este o platforma convenabila si necostisitoare pentru difuzarea de continut de inalta calitate audio si video pe internet, la orice rata de biti. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un flux decodificat si noi il vom transmite pe internet pentru dvs.

Windows Media Player 10, in tandem cu Windows Media Services 9 Series poate imbunatati mult fiabilitatea streaming-ului pentru utilizatorii dial-up. Se elimina practic intarzierile enervante si intreruperile la redarea de streaming a continutului digital media (audio sau video). Cand transmiteti live pe Internet, toti utilizatorii finali vor avea o experienta de streaming video sau audio de inalta calitate (ca la televizor sau difuzat la radio).

Cand utilizati Tehnologii Windows Media prin noi veti avea o solutie completa pentru streaming multimedia, oferind o calitate superioara audio si video, flexibil si usor de utilizat.

Related posts