SERVICII TELECONFERINTA

Un serviciu pe care AVE CONCRETE MEDIA il ofera clientilor persoane juridice este acela de teleconferinta – audio sau video.

Companiile cu mai multe sucursale sau filiale, distribuite geografic, au astfel la dispozitie aceasta facilitate de a organiza intalniri, sedinte operative si alte evenimente fara ca deplasarea fizica a participantilor sa mai fie necesara – cu economiile directe ce rezulta din aceasta; mai mult, comunicarea fiind VoIP, peste internet, nici cheltuieli cu telefonia interurbana sau internationala nu vor mai fi.

Serviciul de audioconferinta este accesibil ca functionalitate suplimentara pentru PBX-urile virtuale gazduite de AVE CONCRETE MEDIA  sau ca serviciu distinct, in doua variante:

– cu posibilitatea conectarii de participanti inclusiv prin alte retele telefonce (PSTN), sau

– cu participarea doar a abonatilor conectati la AVE CONCRETE MEDIA
Oferta de servicii este dupa cum urmeaza:
1) ca functionalitate la Hosted PBX: tarif de 5 EUR per port (extensie participanta la conferinta), cu predefinirea acestora; facturarea se va face prepaid pentru abonament si postpaid pentru contravaloarea convorbirilor efectuale in alte retele (taxabile)

2) ca serviciu separat: tarif 5 EUR per port (extensie participanta la conferinta) fara acces la telefonie nationala sau internationala.
Pentru acces la PSTN se percepe un tarif de 4 EUR per linie externa (trunchi); facturarea se va face in aceleasi conditii ca in cazul 1).

Pentru toate variantele, numarul conferintelor si durata acestora nu sunt limitate, plata abonamentului asigurand accesul permanent in ACM si posibilitatea de a fi apelati din alte retele, iar plata minutelor efectuate asigurand efectuarea apelurilor catre participantii la conferinta aflati in alte retele (taxabile).

About The Author

SERVICII INTEGRATE DE TELECOMUNICATII

Related posts