CENTRALA TELEFONICA VIRTUALA

ACM BUSINESS este serviciul care permite firmei tale sa beneficieze de toate facilitatile profesionale oferite de centralele telefonice clasice fara sa fii nevoit sa investesti intr-o astfel de centrala, fara sa-ti ocupi spatiul in sediu sau sa ai cunostinte de administrare a centralelor telefonice.

Bazat pe tehnologia Cloud Computing, serviciul de Centrala Telefonica Virtuala ACM BUSINES ofera in plus fata de centralele telefonice normale libertatea de conectare din locatii multiple. Acum angajatii pot lucra din sedii diferite sau chiar de acasa fiind conectati cu totii la aceeasi centrala telefonica si putand astfel comunica pe interioare ca si cum ar lucra in birouri din acelasi sediu. Mai mult, ACM BUSINESS iti ofera libertatea de a te conecta la serviciu de oriunde. Cu ACM BUSINESS poti fi la birou oricat de departe ai fi.

PACHET START 45 EURO

Firma mica dar ambitioasa? Oameni putini dar super-profesionisti? Oricine suna la firma ta trebuie sa stie asta! Intampina-i la fel de profesionist cu un mesaj pre-inregistrat de bun venit inainte sa tasteze interiorul dorit sau sa apeleze secretariatul.

Saptamana asta te-ai mutat cu biroul in sufrageria casei tale sau, chiar mai bine, la mare? E OK! Oriunde te-ai afla te poti conecta pe telefonul de serviciu si poti raspunde la apelurile primite ca si cum ai fi la birou. Ai nevoie totusi si de o vacanta? Viitorii tai clienti iti pot lasa mesaje vocale pe care ti le trimitem pe e-mail sau pe care le poti asculta pe pagina web de utilizator.

Teleconferinte, redirectionare apeluri, fax virtual si alte functionalitati te asteapta in pachetul ACM BUSINESS START care include 1-5 linii telefonice 5 posturi telefonice si 500 de minute in toate celelalte retele fixe si mobile din Romania. Ai mai multi angajati, contractezi mai multe pachete.

PACHET PREMIUM 75 euro

Vrei toate functionalitatile unei centrale telefonice inteligente si libertatea de miscare pe care ti-o ofera tehnologia Cloud Computing? Serviciul ACM BUSINESS PREMIUM este cea mai buna alegere.

Intampina-ti actualii si viitorii clienti si parteneri cu un mesaj profesionist pre-inregistrat si un Meniu Vocal Interactiv in care sa-si selecteze optiunile in functie de ora sau perioada in care suna.

Inregistreaza convorbirile desfasurate prin centrala virtuala pe interioarele dorite sau afiseaza in pagina ta web un buton de apel care sa-i conecteze pe vizitatorii paginii gratuit prin telefon cu departamentul tau de vanzari.

Teleconferinte, mesagerie vocala, redirectionare apeluri, fax virtual si alte functionalitati te asteapta in pachetul ACM BUSINESS PREMIUM care include 5 linii telefonice, 10 posturi telefonice si 1000 de minute in toate celelalte retele fixe si mobile din Romania. Ai mai multi angajati, contractezi mai multe pachete.

About The Author

SERVICII INTEGRATE DE TELECOMUNICATII

Related posts