ABONAMENT INTERNET SATELIT

Durata minima contractuala este de 1 an.

 Detalii  INTERNET  INTERNET  INTERNET  INTERNET
Pachete Servicii
8 – ACM 16 – ACM 25 – ACM EXTRA
         
Max download (Mbps) 10
10
22
22
Max upload (Mbps) 2 2 6 6
IP-uri private alocate dinamic in spatele modemului Satelit 1 1 1 1
Consum agregat pe 1 luna (GB) 8 16
25
Traficul de noapte necontorizat
100
Traficul de noapte necontorizat
Viteza INTERNET dupa depasirea Consumului (kbps) 64 64 64
Trafic Web si E-mail
disponibile la viteza normala
Abonament Lunar Servicii 17 €  27 €  43 €  87 € 
         

Echipamente TOOWAY

Optiunea 1
Inchiriere Echipamente
Chirie Lunara Echipamente: 8 €
Taxa Activare Promotionala*: 55 €
Optiunea 2
Cumparare echipamente
Pret Echipamente TOOWAY: 335 €
Taxa Activare Promotionala*: Gratuit
   

 

   

Alte Servicii

Tarif Volume Booster / GB
(OPTIONAL la cererea Clientului)
7 €
Tarif Instalare Standard** 120 RON
 

 

 

 

 

 

 

 

Pretul Echipamentelor TOOWAY include Antena Satelit 0.75 m cu kit instalare special TRIA, TRIA si Modem Internet prin Satelit. Echipamentele livrate nu includ suportul de prindere al antenei satelit si nici cablul coaxial dintre TRIA si Modem.

Taxa de Activare include activarea pe satelit a Serviciilor TOOWAY si transportul echipamentului la locatie sau, in cazul in care Beneficiarul solicita acest lucru, la sediul unuia dintre Instalatorii autorizati , urmand ca acesta sa transporte echipamentul in locatia de instalare la momentul executarii lucrarii. Instalatorul autorizat nu are dreptul sa perceapa un tarif aditional pentru acest transport. Valoarea Taxei de Activare este de 275 EUR fara TVA la care se aplica Discount in functie de optiunile de cumparare respectiv inchiriere a echipamentelor.

*Clientul beneficiaza de un Discount de 100% din taxa de activare in cazul cumpararii echipamentelor TOOWAY si de un Discount de 80% din taxa de activare in cazul inchirierii echipamentelor TOOWAY.

**Volume Booster-ul poate fi activat prin simpla apelare telefonica a Serviciului Clienti , serviciu disponibil Non-Stop. Volume Booster-ul va fi taxat in factura lunii urmatoare. Optiunea Volume Booster este disponibila pentru serviciile Tooway 8, Tooway 16 si Tooway 25.

***Instalarea se poate executa de catre Client sau, recomandabil, contra cost de catre Instalatori Autorizati. Instalarea se plateste direct catre Instalator la momentul executarii lucrarii. Tariful de Instalare Standard specificat este tariful pe care Instalatorii Autorizati il pot percepe pentru activitatea de instalare a echipamentelor TOOWAY in conditii standard de instalare (conditii uzuale pentru prinderea si pozitionarea echipamentelor, distanta maximala intre TRIA si Modem de 20m). Orice lucrare suplimentara se negociaza si se tarifeaza separat de catre Instalatorii Autorizati.

Durata minima contractuala este de 1 an.

Related posts